ΟΦΗ

Θωράκισε τα γκολπόστ με Στρέζο ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ)
Στρέζος EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ απέκτησε από τον Παναιγιάλειο τον 21 ετών τερματοφύλακα, Γιώργο Στρέζο, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον Παναιγιάλειο.

Παίκτη για τα γκολπόστ αναζητούσε ο ΟΦΗ, ο οποίος επέλεξε τον Γιώργο Στρέζο. Ο 21 ετών τερματοφύλακας ήταν βασικός στον Παναιγιάλειο, αλλά η ομάδα του Ηρακλείου κατέθεσε πρόταση και τον απέκτησε. Η ομάδα του Αιγίου ενημέρωσε για τα εξής:

ΠΑΕ Παναιγιάλειος, κατόπιν επιτυχών διαπραγματεύσεων με την «ΠΑΕ ΟΦΗ», ανακοινώνει τη μεταγραφή τού έως σήμερα τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιώργου Στρέζου στον κρητικό σύλλογο. Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει το Γιώργο για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται τα καλύτερα. Υγεία και δύναμη! Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας διότι ο Παναιγιάλειος, με σαφές διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο, καταφέρνει να μπει στην ποδοσφαιρική αγορά και αυτό θα έχει συνέχεια με αποκλειστικό γνώμονα το καλό τής ομάδας".

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας των δύο ΠΑΕ ο νεαρός τερματοφύλακας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Παναιγιάλειο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κόσμο της Αιγιάλειας γι’ αυτούς τους πέντε μήνες που περάσαμε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας διότι αυτό που μου υποσχέθηκε το καλοκαίρι το έκανε πράξη στο ακέραιο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα ακόμα βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Εύχομαι τα καλύτερα, τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο του Παναιγιαλείου, διότι το αξίζει και το δικαιούται. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα έχει παρόν και κυρίως ευοίωνο μέλλον, διότι επενδύει και εμπιστεύεται τα νέα παιδιά". Ο Στρέζος έπαιζε κατά το παρελθόν στις ακαδημίες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ενώ έχει περάσει και από την Παναχαϊκή.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ