ΕΛΛΑΔΑ

Θετική εξέλιξη για τους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον ΠΣΑΠΠ

.            --- //EUROKINISSI Sport
. --- //EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Μετά από επίμονες προσπάθειες από πλευράς ΠΣΑΠΠ το τελευταίο διάστημα, το ζήτημα που αφορά τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο.

Στις αρχές Φεβρουαρίου υπήρχε συνάντηση εκπροσώπων του ΠΣΑΠΠ με τον Γιάννη Βρούτση, με αντικείμενο συζήτησης τα δεδουλευμένα σε 45 πρώην παίκτες του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα που διεκδικούν δεδουλευμένα από το άρθρο 44.

Πριν κλείσει ο μήνας, έρχονται θετικά μηνύματα από το συγκεκριμένο "μέτωπο" με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών να εκδίδει ανακοίνωση την Δευτέρα (26/02) κάνοντας λόγο για θετικές εξελίξεις όσον αφορά σε αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τις οφειλές σε παίκτες από το 2009.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

"Μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες, ο ΠΣΑΠΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του για μια άκρως θετική εξέλιξη, στο ακανθώδες πρόβλημα που αφορά στους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε οφειλόμενα σε αυτούς χρήματα από το 2009.

Η Πολιτεία αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα των παραπάνω ποδοσφαιριστών και απέδειξε τη βούλησή της να λύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα. Θα ήταν παράλειψη να μην τονισθεί το αμέριστο ενδιαφέρον του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, η διαρκής παρουσία και συνδρομή του και εν τέλει η καταλυτική παρέμβαση του ιδίου και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Θάνου Πετραλιά, ώστε να συντονιστούν οι ενέργειες που απαιτούνται και να προγραμματιστούν οι αναγκαίες διαδικασίες για την καταβολή των χρημάτων που εξακολουθούν να οφείλονται.

Ο ΠΣΑΠΠ, πιστός στους αγώνες του για την εξάλειψη του φαινομένου των «απλήρωτων ποδοσφαιριστών», έπραξε, σε γνώση των δυσκολιών, το αυτονόητο και γι΄ αυτούς τους ποδοσφαιριστές και διεκδίκησε την επίλυση ενός δίκαιου αιτήματος, με αίσθημα σοβαρότητας και υπευθυνότητας, με ενότητα, σύμπνοια και πιστή προσήλωση στο στόχο.

Η συνάντηση της 23.2.2024, μεταξύ των κ.κ. Ι. Βρούτση και Θ. Πετραλιά και του Συνδέσμου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Γιώργο Μπαντή, Πρόεδρο, Τάσο Μπακασέτα, Ειδικό Σύμβουλο και Αντώνη Νικοπολίδη και Άγγελο Χαριστέα, πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, αποτέλεσε το καθοριστικό βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος.

Ο ΠΣΑΠΠ, ευχαριστώντας την Πολιτεία και ειδικά τους κ.κ. Ι. Βρούτση, Θ. Πετραλιά και Γ. Μαυρωτά, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, για το ειλικρινές ενδιαφέρον, την ανταπόκριση και την καταλυτική παρέμβασή τους, θα εξακολουθήσει να παρέχει κάθε αναγκαία συνδρομή σε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσουν μέχρι την οριστική καταβολή των χρημάτων στους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ