SUPER LEAGUE 2

Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β' 1-1: "Κόλλησαν" στην Ηγουμενίτσα οι Ασπρόμαυροι

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β' και τον Θεσπρωτό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β' και τον Θεσπρωτό INTIME

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο 1-1 με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα για την 9η αγωνιστική της Super League 2, με τους ασπρόμαυρους να σημειώνουν την τρίτη σερί απώλεια στο πρωτάθλημα. Ξέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου με 5-0 εκτός έδρας στην Καβαάλα, στο 0-0 η ΑΕΛ με τον Πιερικό.

Ο ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους ασπρόμαυρους να μένουν χωρίς νίκη σε τρίτη διαδοχική αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Πανίδη να απειλεί στο 20ο λεπτό του αγώνα, αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ούτε στο 35' η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπόρεσε να σκοράρει, καθώς η εκτέλεση φάουλ του Κουλιεράκη πέρασε για λίγο έξω από την εστία του Κινάλη.

Το προβάδισμα ωστόσο, πήραν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κέρδισαν στο 48' πέναλτι, με τον Σαραντίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-0. Η χαρά τους όμως, δεν διήρκεσε για πολύ, αφού μετά από πέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ Β΄ ισοφάρισε με τον Γκορτετζιάνι, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46'.

Θεσπρωτός: Κινάλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65'Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83' Σβι), Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο (83' Διγκόζης), Στεργίου (60' Λύγκα).

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τσοπούρογλου, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Σπυρίδης (60' Σαλαμούρα), Τζίμας, Πανίδης (46' Γκορντεζιάνι)

Ξέσπασε με πεντάρα ο Ολυμπιακός Βόλου, λευκή ισοπαλία για την ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την Καβάλα, καθώς επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Θεσπρωτό (0-1) την περασμένη αγωνιστική και επιβλήθηκε με το εκκωφαντικό 5-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Μαρκοπουλιώτη και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος έκαναν το 0-4, σφραγίζοντας μία μεγάλη νίκη. Ο Βερνάρδος με δύο προσωπικά γκολ στο 23' και 29' έγραψε το 0-3 για να έρθει ο Σιάφα και να πετύχει το τέταρτο στο 34. Το τελευταίο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου σημείωσε ο Σουλεϊμάν στο 59'.

Από την άλλη η ΑΕΛ έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Πιερικό, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Απόλλωνα Λάρισας, χάρη στο γκολ του Αθανασιάδη στο 65' και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΕΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ