ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θερμό επεισόδιο Σπανού με οπαδό

Θερμό επεισόδιο Σπανού με οπαδό
Επεισόδιο INTIME SPORTS

Κατά την διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη, ο ιδιοκτήτης των γηπεδούχων είχε έντονη λογομαχία με οπαδό στις κερκίδες. Δυο εβδομάδες εκτός δράσης ο Σαρμιέντο.

Η ομάδα του Περιστερίου έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδο της, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε τον εκνευρισμό του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Τα πράγματα ωστόσο ξέφυγαν, προς στιγμήν, στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν κατά την διάρκεια της αλλαγής του Μαρσέλο Σαρμιέντο, ένας οπαδός φώναζε: " Βάλε επιτέλους τον Σφακιανάκη, μήπως και καταφέρουμε να διώξουμε τον Σαρμιέντο". Σε αυτά προσθέστε και μερικά... γαλλικά για να καταλάβετε το κλίμα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου καθόταν κοντά στον φίλο του Ατρόμητου και εκνευρίστηκε με τα όσα άκουσε, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς το μέρος όπου βρισκόταν. Για λίγα λεπτά ακολούθησαν κάποιες βαριές κουβέντες και σπρωξίματα, όμως το επεισόδιο τελείωσε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Η ουσία της υπόθεσης βέβαια έχει να κάνει με τον τραυματισμό του 31χρονου αμυντικού μέσου, οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για δυο περίπου εβδομάδες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ