ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ο χειρότερος Ολυμπιακός και το πιο βρόμικο πρωτάθλημα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους για στήριξη στην φετινή προσπάθεια που θα γίνει με τον Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό, ενώ έριξε τα "καρφιά" του στους παίκτες.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους για να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια που θα γίνει, μίλησε για πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έριξε τα "καρφιά" του στους παίκτες της φετινής ομάδας, λέγοντας πως ήταν η χειρότερη όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Ήρθαμε όλοι σαν Ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός σας έχει ανάγκη όλους περισσότερο από ποτέ. Προσέχετε όλοι τις δηλώσεις, τον πόλεμο, το πιο βρόμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση να γίνουμε ένα, μαζί με τον προπονητή.

Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους Πορτογάλους προπονητές. Μαζί με τον Ζαρντίμ, με τον Περέιρα, τον Σίλβα τον Μπέντο πήραμε πρωταθλήματα και Κύπελλα. Μας πάει το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος φρόντισε ο νέος προπονητής να έρθει στην κατάλληλη στιγμή, για να δει τα χάλια μας. Αυτό δεν ήταν Ολυμπιακός. Είναι ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα πράγματα.

Θέλω να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ εσάς, του προπονητή, των παικτών και όλων, γιατί θα αντιμετωπίσουμε τα διπλάσια προβλήματα και βρωμιές από αυτά που γίνανε φέτος. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγουμε. Ήδη προσπαθούν να βγάλουν ποιος θα είναι πρωταθλητής του χρόνου.

Θέλω να βοηθήσετε τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρό μας που βλέπετε τι τραβάει, όλοι πέφτουν πάνω του και τον προπονητή μας. Μην ξεχνάτε ότι ο Βαλβέδε, ο Ζαρντίμ, ήταν σε μικρές ομάδες και μεγάλωσαν στον Ολυμπιακό. Προσφέρει πολλά πράγματα σε προπονητές και παίκτες.

Επιμένω, Ολυμπιακά και τίποτα άλλο. Ο ένας ενωμένος με τον άλλο, μόνο για το καλό του Ολυμπιακού. Προστατέψτε τον πρόεδρο και τα 5 εκατομμύρια κόσμου του Ολυμπιακού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ