ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι"

Θεοδωρίδης: "Να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι"
INTIME SPORTS

Να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποκτήσει πολλούς νέους παίκτες.

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα αποδώσει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο όσο περνάει ο καιρός, εμφανίστηκε ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στην κάμερα της Nova:

" Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Τα χαιρόμαστε αυτά τα ματς. Κερδίσαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και φάνηκε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Φάγαμε γκολ σε δύσκολο χρονικό σημείο και παρά το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις μας και παίξαμε καταπληκτική μπάλα.

Το γκολ του Μήτρογλου ήταν κανονικό, όπως και μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που παραλίγο να μας στοιχίσει γκολ. Αυτά θα τα δουν και θα τα σχολιάσουν στην τηλεόραση.

Όταν μια ομάδα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπουν όλοι πόσο δύσκολο είναι. Όταν μια ομάδα έχει να δώσει πενήντα παιχνίδια τη σεζόν, στην εβδομάδα που καλείται να δώσει μέχρι και τρία ματς μπορούν να συμβεί οτιδήποτε τα είδαμε και προχθές.

Πρέπει να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι, έχουμε πάρει δέκα, έντεκα καινούριους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να συνδεθεί μία ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και πιστεύω πως θα κάνουμε πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Η ομάδα θα φανεί στα επόμενα ματς. Έχουν κουραστεί πολύ τα παιδιά γιατί εξακολουθούν και κάνουν επίπονες προπονήσεις και θεωρώ πως θα πάμε πολύ καλά και φέτος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ