CHAMPIONS LEAGUE

Θεοδωρίδης: "Η μεγαλύτερη ελληνική νίκη στην ιστορία"

Θεοδωρίδης: "Η μεγαλύτερη ελληνική νίκη στην ιστορία"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την μεγαλύτερη ελληνική νίκη στην ιστορία, στάθηκε στον Μίτσελ που αντί του Κάμπελ έβαλε επιθετικό, ενώ τόνισε πως ο Μαρινάκης έχει τεράστιες δυνατότητες

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

"Και του Ολυμπιακού και όλων των ελληνικών ομάδων", τόνισε όταν ρωτήθηκε αν ήταν η μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού και συνέχισε: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα, πραγματικά σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν μια καταπληκτική ομάδα, μία ευρωπαϊκή ομάδα, ήξερε τι ήθελε, τι επεδίωκε από το παιχνίδι και τα πήρε".

Ήταν πάρα πολύ σοβαροί όλοι οι παίκτες, έπαιξαν για να κερδίσουν, ακόμα κι ο προπονητής αν είδατε την αλλαγή που έκανε του Κάμπελ στο τέλος έβαλε επιθετικό. Πουθενά δεν έκανε πίσω στο παιχνίδι, το πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να περάσουμε, μπορούμε να περάσουμε, μπορούμε να κερδίσουμε γιατί άμα δεν κερδίσεις μαθηματικά αν δεν πάρεις την πρόκριση, δεν μπορείς να' σαι σίγουρος για τίποτα ποτέ".

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: "Ο πρόεδρος έχει τεράστιες δυνατότητες και έναν μεγάλο πρόεδρο που αναβαθμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!", ενώ πρόσθεσε: "Είμαστε 1000 χρόνια μπροστά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ