ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: “Έπρεπε να κερδίσουμε 0-4”

INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στην Τούμπα, λέγοντας πως η ομάδα του Πειραιά έπρεπε να κερδίσει με 0-4

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στην Τούμπα, λέγοντας πως η ομάδα του Πειραιά έπρεπε να κερδίσει με 0-4.

Συγκεκριμένα ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε:

Για τον αγώνα: ” Μας αδικεί το σκορ. Έπρεπε να κερδίσουμε 0-4. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ με μια ευκαιρία πήρε το 1-1. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προσέξουν οι παίκτες για τη συνέχεια“.

Για το αν θεωρεί από τώρα τον Ολυμπιακό πρωταθλητή: ” Αν δεν έχει τελειώσει και μαθηματικά το θέμα δεν λέω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή“.

Για την έλευση Σαββίδη: ” Είναι κάτι που το χαιρετίζουμε και εμείς και ο πρόεδρός μας. Θα βοηθήσει πολύ η έλευσή του. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ, είδα βελτίωση σήμερα στον κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Υπήρχε άλλος αέρας. Μακάρι να βρεθούν και άλλο σαν εκείνον, είναι κάτι που του το είπα στη συνάντηση που είχαμε πριν το παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με την ισοπαλία σήμερα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ