ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Εγώ δεν τα δέχομαι τα ανθρώπινα λάθη"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Νέα επίθεση στην ΚΕΔ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος χαρακτήρισε ξανά το περσινό πρωτάθλημα ως το πιο βρώμικο και αποθέωσε τον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του με την ΑΕΛ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, εξαπέλυσε νέα επίθεση στα μέλη της ΚΕΔ, είπε πως το περσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο και το πιο βρώμικο και πως ο ίδιος δεν δέχεται τα ανθρώπινα λάθη και ότι τελείωσαν τα εγκλήματα. Παράλληλα, εγκωμίασε την ομάδα του και το ποδόσφαιρό της, λέγοντας πως του θυμίζει το παλιό γιουγκοσλαβικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στη Nova:

"Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη αγωνιστική, εμείς ευτυχώς αν και χρησιμοποιήσαμε πολλούς αναπληρωματικούς η ομάδα είναι η ίδια και αυτό δείχνει την υπεροπλία της, έπαιξε μελετημένο και φοβερό ποδόσφαιρο και ο προπονητής το έχει κάνει αυτό, μου θυμίζει το παλιό γιουγκοσλαβικό ποδόσφαιρο. Θα δείτε σε λίγο καιρό τι έχει να γίνει.

Τώρα προέχει να βγάλουμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί τα παιδιά είναι μπολιασμένα και ξέρουν τι θα πει Ολυμπιακός. Εγώ είμαι πάντα εναντίον του κ. Κουκουλάκη και του κ. Τριτσώνη γιατί έκαναν πράγματα ασύλληπτα με τον κ. Δέδε, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από εκεί μέσα.

Το περσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο και το πιο βρώμικο. Επρόκειτο να έρθουν τρεις ξένοι φαγώθηκαν οι εδώ και έφεραν με το ζόρι έναν Πορτογάλο. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, ήταν ευγενέστατοι και κύριοι και όλοι πρέπει να παίζουν με το 50-50. Τελείωσαν τα εγκλήματα, εγώ δεν τα δέχομαι τα ανθρώπινα λάθη, σήμερα το καρπούζι κόπηκε στη μέση.

Ο Ολυμπιακός θα ανέβει σαν ομάδα, ας μη λέμε πολλά λόγια και θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ πολύ, ήταν δυστύχημα η τιμωρία για εμάς σήμερα, με όλα όσα έγιναν πέρυσι, ας τα ξεχάσουμε, εμείς θέλουμε ποδόσφαιρο, η διαιτησία 50-50 και τους συμβουλεύω όποιος τους πάρει και τους φοβερίσει δεν έχουν τίποτα άλλο απ’ το να το καταγγείλουν για να τελειώσει η βρωμιά απ’ το ποδόσφαιρο.

Αυτά πρέπει να φύγουν απ’ το ποδόσφαιρο και θα γίνουν ήρωες. Αυτοί είναι τσάμπα μάγκες. Έτσι θα γίνει καλά το ποδόσφαιρο, όταν τελειώνει το παιχνίδι και είναι απαρατήρητοι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ