ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Θέλτα καλεί Ογκουνσότο

Θέλτα καλεί Ογκουνσότο
Ογκουνσότο

Δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου θέλουν τον Πάτρικ Ογκουνσότο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Θέλτα

Μπορεί ο 26χρονος άσος του Εργοτέλη να βρισκόταν μια ανάσα από τον δανεισμό του στον ΟΦΗ, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες.
Δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο, αναφέρουν πως ο Ογκουνσότο είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Θέλτα και πως ο σύλλογος της Ισπανίας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η χαμηλή ρήτρα των 300.000 ευρώ που έχει ο Νιγηριανός στο συμβόλαιο του, είναι εκείνη που έχει τραβήξει την προσοχή της Θέλτα. Από την πλευρά των Κρητικών ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει κάτι, με το θέμα να παραμένει ανοικτό.

Χίμπλιγκερ:"Κάνουμε εξαιρετική σεζόν"

Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, ο Μάριο Χίμπλιγκερ έκανε μια μίνι αναδρομή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, λέγοντας πως το φετινό ξεκίνημα του Εργοτέλη είναι το καλύτερο των τελευταίων δυο ετών.

"Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να τερματίσουμε στην πρώτη οκτάδα, όμως τώρα είμαστε στην ένατη θέση, που είναι ρεκόρ για τον Εργοτέλη από το 2007. Χάσαμε τα δυο τελευταία παιχνίδια και έτσι πέσαμε μια θέση πιο κάτω απ' ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε.

Έχουμε όμως εξαιρετική ομάδα και θέλουμε να παίζουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Επίσης βρισκόμαστε μόλις δυο βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη"

.











TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ