ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλουν Ορμπάιθ οι παίκτες της Μπιλμπάο

Ορμπάιθ

Ο συμπαίκτης του Ορμπάιθ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, Όσκαρ Ντε Μάρκος, ζήτησε από τον έμπειρο μέσο να παραμείνει στην ομάδα, καθώς είναι ο φυσικός αρχηγός της.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Μπιέλσα ως βασικός για τη νέα σεζόν, όμως δεν παύει να είναι ο αρχηγός της Μπιλμπάο κι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο συμπαίκτης του Όσκαρ Ντε Μάρκος, ο οποίος ζήτησε από τον έμπειρο μέσο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Σαν Μαμές.

Ο 23χρονος άσος λοιπόν δήλωσε: “Ελπίζουμε πως θα μείνει στην ομάδα τελικά. Είναι ο αρχηγός μας και τον θέλουμε μαζί μας. Προσωπικά τον θαυμάζω και θα ήταν υπέροχο να παίζω μαζί του”, ήταν τα λόγια του 23χρονου μέσου.

Στην Ισπανία θεωρούν πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει ατονήσει τις τελευταίες ημέρες, αφού οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει πολύ τον 32χρονο άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ