ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Θέλει τέσσερις παίκτες και λύση για γήπεδο

Θέλει τέσσερις παίκτες και λύση για γήπεδο
INTIME SPORTS

Μετά τα δύο νικηφόρα φιλικά στο Βέρμιο, ο πρόεδρος Βασίλης Αδαμάκης επέστρεψε και έπιασε δουλειά. Τέσσερις μεταγραφές στα πλάνα και εξελίξεις στο γηπεδικό. Ποιοι κόπηκαν και ποιος ξένος δοκιμάζεται ακόμα.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα ο οποίος επέστρεψε από το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς θέλει να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον σύλλογο, τόσο με το γηπεδικό, όσο και τα μεταγραφικά.

Ο πρόεδρος της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ παρέμεινε για ένα δεκαήμερο στο Βέρμιο της Νάουσας, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είχε καθημερινές επαφές με τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Δημητρίου και πλέον δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

Πάει για τέσσερις μεταγραφές ακόμα

Ο Πέτρος Δημητρίου πλέον οριοθετεί για την συνέχεια τους στόχους της ομάδας στην απόκτηση τεσσάρων έμπειρων παικτών, που θα μπουν στην 11αδα και θα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν άμεσα και καθοριστικά την ομάδα. Ο Ελληνας τεχνικός επιζητά δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν χαφ και έναν επιθετικό, θεωρώντας ότι από εκεί και πέρα η ομάδα δεν έχει άλλα κενά.

Μάλιστα με τα δεδομένα αυτά θα κινηθεί στην συνέχεια ο Βασίλης Αδαμάκης, που θέλει να υλοποιήσει την επιθυμία του Πέτρου Δημητρίου, προκειμένου ο Εθνικός Αστέρας να προχωρήσει και να παρουσιασθεί ακόμη καλύτερος στην συνέχεια.

"Κόπηκαν" οι υπο δοκιμήν παίκτες

Αγωνιστικά, ο Πέτρος Δημητρίου "έκοψε" πλέον όλους τους υπό δοκιμή παίκτες που είχε μαζί του στο Βέρμιο, θεωρώντας ότι δεν ανταποκρίνονταν στα δεδομένα της ομάδας και δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές που είχε θέσει ο Ελληνας τεχνικός. Εξαίρεση απετέλεσε ο Βραζιλιάνος Ρομάριο, που άφησε καλές εντυπώσεις, και ο Ελληνας τεχνικός θα τον δει σε κάποιες ακόμη προπονήσεις και από εκεί και πέρα θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη.

Έτσι οριστικά παρελθόν για τον σύλλογο της Καισαριανής αποτελούν πλέον οι Καμερουνέζοι Γκάϊ Ντάνιελ Φουέμπια (αμυντικός) και Γουίλιαμ Πουέντε (επιθετικός) που όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκαν στην ομάδα δεν έπεισαν.
Από εκεί και πέρα ο Δημητρίου ενημέρωσε και τον επιθετικό Αντώνη Γιόνδη, που δοκιμάσθηκε ορισμένες ημέρες στο Βέρμιο, ότι δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της ομάδας και δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα έκαναν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στο Βέρμιο και νωρίς το μεσημέρι πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Πέτρος Δημητρίου οι παίκτες του θα μείνουν ελεύθεροι το Σαββατοκύριακο και το απόγευμα της Δευτέρας επιστρέφουν στις προπονήσεις.


Εξελίξεις και για γηπεδικό

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης ασχολείται επισταμένα και με το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και αναζητά εναγωνίως λύση. Το Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, το χόρτο θέλει σημαντική βελτίωση, για αυτό άλλωστε και η ομάδα παρέτεινε την παραμονή της στο Βέρμιο, κάτι που της στοίχισε και οικονομικά.

Μάλιστα έχουν ήδη κλεισθεί φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 27 Αυγούστου) και Λάρισα (Τετάρτη 31 Αυγούστου 7 μμ), αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ακόμη σε ποιο γήπεδο θα γίνουν, αφού ο Βασίλης Αδαμάκης αναζητά εναγωνίως έδρα, που θα φιλοξενήσει την ομάδα της Καισαριανής, μέχρι να βρεθεί λύση με το γήπεδο.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ