ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει να μείνει ο Ονιεκούρου στη Γαλατάσαραϊ, περιμένει τον Ολυμπιακό ο Φεγκουλί"

Ο Ονιεκούρου μάχεται για την μπάλα στο Σάλκε - Γαλατάσαραϊ για το Champions League.
Ο Ονιεκούρου μάχεται για την μπάλα στο Σάλκε - Γαλατάσαραϊ © 2021 MARTIN MEISSNER)/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ονιεκούρου έχει απορρίψει τον Ολυμπιακό επιθυμώντας την παραμονή του στη Γαλατάσαραϊ, ενώ απ' την άλλη η τουρκική ομάδα περιμένει πρόταση των ερυθρόλευκων για τον Φεγκουλί.

Το όνομα του Ολυμπιακού συνεχίζει να φιγουράρει στα τουρκικά ΜΜΕ και εξελίξεις σχετικά με παίκτες που τον ενδιαφέρουν προκύπτουν συνεχώς. Πριν από λίγες μέρες οι Τούρκοι έγραφαν για συμφωνία των ερυθρόλευκων με τη Μονακό για τον Ονιεκούρου. Ωστόσο, ο Νιγηριανός εξτρέμ θέλει να παραμένει στην Γαλατάσαραϊ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός.

Σύμφωνα με την Aksam ο Ονιεκούρου έχει απορρίψει τους ερυθρόλευκους και επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στη Γαλατάσαραϊ. Έτσι, φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Μονακό, ώστε να του δώσει περιθώριο έως τις 19 Ιουνίου, ημέρα τον προεδρικών εκλογών της Τσιμ-Μπομ, πριν αποφασίσει για το μέλλον.

Με αυτόν τον τρόπο περιμένει τη Γαλατά να κάνει κίνηση για να τον αγοράσει απ' τους Γάλλους. Επομένως, η περίπτωσή του φαίνεται να απομακρύνεται για τον Ολυμπιακό.

Η Γαλατάσαραϊ περιμένει τον Ολυμπιακό για Φεγκουλί

Στο κάδρο όμως παραμένει η περίπτωση του Σοφιάν Φεγκουλί. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η Γαλατάσαραϊ περιμένει πρόταση για τον 31χρονο εξτρέμ και ζητάει ένα ποσό που φτάνει στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φεγκουλί απ' την πλευρά του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι αρνητικός για τον Ολυμπιακό και ζητάει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που έχει στόχους στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ