ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σενάριο για συμφωνία με Μονακό για Ονιεκούρου, "κλωτσάει" ο παίκτης

Ο Ονιεκούρου κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την Μπενφίκα για το Europa League.
Ο Ονιεκούρου κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την Μπενφίκα © 2020 ARMANDO FRANCA / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Εμρέ Καπλάν, ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει με τη Μονακό για τον Ονιεκούρου. Δεν επιβεβαιώνεται απ' την πλευρά των ερυθρόλευκων.

Όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι τόσο αυξάνεται η μεταγραφολογία. Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για εξτρέμ και έτσι έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα. Ένα εξ' αυτών είναι του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στη Γαλατάσαραϊ απ' τη Μονακό.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Έρικ Κάπλαν, ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Μονακό για την απόκτησή του. Ωστόσο, η επιθυμία του 24χρονου αριστερού εξτρέμ είναι να συνεχίσει στη Γαλατάσαραϊ. Μάλιστα, υποστηρίζουν απ' την Τουρκία πως του έχει δοθεί χρόνος μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να απαντήσει.

Βέβαια, τίποτα απ' τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται απ' την πλευρά της ομάδας του Πειραιά. Ο Ονιεκούρου τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γαλατά, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Φεγκουλί, σύμφωνα με τους Τούρκους

Τα τούρκικα ΜΜΕ έγραφαν τις προηγούμενες ημέρες πως άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη καταθέτοντας πρόταση στη Γαλατάσαραϊ για τον Φεγκουλί.

Όπως υποστηρίζει η Fotomac, οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ στον Φεγκουυλί ετησίως, με τον Αλγερινό να ζητάει 2,5 εκατομμύρια. Έτσι, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ