ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέφτεται να φύγει ο Αμπντούν

Σκέφτεται να φύγει ο Αμπντούν
INTIME SPORTS

Δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρει πως ο Αμπντούν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ήταν ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περσινής σεζόν και ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα.

Η κατάσταση που επικρατούσε στην Καβάλα ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Ολυμπιακός, λίγο μετά την αποχώρηση του Ριέρα, με τον 25χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο αν και δεν είχε κάνει καν προετοιμασία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά με τον Αλγερινό άσο να αγωνίζεται μέχρι στιγμής σε 16 παιχνίδια (10 στην Ελλάδα, 4 στην Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο), δείχνοντας όμως πως δεν έχει μπει στο κλίμα της ομάδας.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και να παίζει ελάχιστα, με εξαίρεση το ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο. Δημοσιεύματα λοιπόν από την Γαλλία θέλουν τον Αμπντούν να εξετάζει την έξοδο από τον Πειραιά, αφού θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αφορμή για όλα αυτά ο νέος τεχνικός της Αλγερίας, Χαλίλοτζιτς, που του είπε πως για να τον υπολογίσει θα πρέπει να τον δει σε ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι ο δανεισμός πλέον φαίνεται να είναι η πιο πιθανή λύση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ