ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θέλει Μανιά ο Αστέρας Τρίπολης

Θέλει Μανιά ο Αστέρας Τρίπολης
Μιχάλης Μανιάς INTIME SPORTS

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Football League τη σεζόν που μας πέρασε

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού πολλά συμβόλαια λήγουν και δεν θα ανανεωθούν, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν με μεταγραφή κάποια από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας (Ράγιος).

Στο πλαίσιο αυτό οι διοικούντες της ομάδας κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας, έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι, σχεδόν, ολοκληρωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάπου εδώ έρχεται και το όνομα του Μιχάλη Μανιά. Ο 23άχρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης και ήδη αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον (μεταξύ αυτών ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ).

Οι Αρκάδες βέβαια έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω της συμμετοχής τους στην Ευρώπη, της διοικητικής σταθερότητας και φυσικά του... ανταγωνισμού.

Ο Εμάνουελ Περόνε δύσκολα θα ανανεώσει με τον Αστέρα, ο Λένσε θα αποχωρήσει (η οψιόν 450.000 ευρώ δεν ενεργοποιήθηκε), οπότε ο νεαρός επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την Παρασκευή και το ραντεβού του Μιχάλη Μανιά με την διοίκηση του Απόλλωνα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ