PREMIER LEAGUE

Θέλει και τον... Αντσελότι η Μ.Σίτι!

Θέλει και τον... Αντσελότι η Μ.Σίτι!
Κακά-Μίλαν

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται διατεθειμένη να κάνει πρόταση στον Κάρλο Αντσελότι για την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να πείσει τον Κακά να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ

"Ο Κακά είναι πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι", αποκάλυψε με σημερινές του δηλώσεις (15/1) στο αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "BBC" ο βοηθός προπονητή των "πολιτών", Μαρκ Μπάουεν, για να προσθέσει:

"Πιστεύουμε πως υπόθεση είναι πραγματικά κοντά. Έχουμε ελπίδες πως θα τον κάνουμε να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας. Υπάρχει μία ισχυρή πιθανότητα ο Κακά να έρθει στη Μάντσεστερ Σίτι".


Από την πλευρά του, ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου Μαρκ Χιουζ επιβεβαίωσε πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, και πως ο ίδιος έχει λάβει μέρος σε κάποιες συναντήσεις, γεγονός που αντανακλά το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί στο Μάντσεστερ.

Η είδηση μάλιστα της ημέρας έρχεται από την "Daily Star", με την αγγλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Κακά να αποχωριστεί από τη Μίλαν, οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, απομακρύνοντας τον Χιουζ και φέρνοντας στη θέση του τον νυν τεχνικό της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι!

Από την πλευρά της, η "Daily Mail" δεν αποκλείει να υπάρξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ραντεβού μεταξύ του Κακά και του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, του σεΐχη Μανσούρ, στο παλάτι του δεύτερου στο Άμπου Ντάμπι.









TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ