PREMIER LEAGUE

Θέλει Φίλιπς η Γουέστ Χαμ

Θέλει Φίλιπς η Γουέστ Χαμ
Φίλιπς

Ο Σον Ραϊτ Φίλιπς της Τσέλσι, αποτελεί τον πρώτο μετεγγραφικό στόχο για την Γουέστ Χαμ μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Έγκερτ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός μάλιστα επιβεβαίωσε ότι θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες των "μπλε" για να εξεταστεί αν η μετεγγραφή μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

"Δεν παίζει το τελευταίο διάστημα στην Τσέλσι αλλά είναι καλός παίκτης και έχει πολλές πιθανότητες να τα πάει καλά", δήλωσε ο Μάγκνουσον για να προσθέσει:

"Ο Άλαν(σ.σ Πάρντιου) μου είπε ότι έχει ήδη ρωτήσει την Τσέλσι για εκείνον. Γνωρίζω τον Πίτερ Κένιον καλά και νομίζω ότι αν καθήσουμε σε ένα τραπέζι μπορούμε να βρούμε τη σωστή τιμή, όποια και αν είναι αυτή".
"Τιμή μας η υποψηφιότητα για Μπέκαμ"

Πάντως την ίδια στιγμή το νέο "αφεντικό" των "σφυριών" τόνισε ότι θα ήταν μεγάλη τιμή για την Γουέστ Χαμ να είναι υποψήφια για την απόκτηση του Μπέκαμ.

" Ο τρόπος που έπαιξε στην Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι είναι σπουδαίος παίκτης και θα ήταν τιμή μας να είναι υποψήφια η Γουέστ Χαμ για να τον αποκτήσει", είπε πιο χαρακτηριστικά.









TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ