ΜΙΛΑΝ

Θέλει 102 εκ. ευρώ για τον Κακά!

Θέλει 102 εκ. ευρώ για τον Κακά!
Κακα

Η Μίλαν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κακά, αν υπάρξει πρόταση 102 εκ. ευρώ

Η Τσέλσι προσπαθεί τα τελευταία χρόνια ν' αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο και το φετινό καλοκαίρι έκανε ιδιαίτερα υψηλές προσφορές. Τον Ιούλιο υπήρχαν δημοσιεύματα οτι οι Λονδρέζοι προσφέρουν 100 εκ. ευρώ και την επόμενη μέρα ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, επιβεβαίωσε οτι απέρριψε πρόταση των "μπλε" χωρίς όμως ν' αναφερθεί σε ποσά, ενώ τόνισε οτι ο παίκτης δεν παραχωρείται.
Στην συνέχεια ο Πίτερ Κένιον προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να ξεχαστεί η υπόθεση, όμως ο αγγλικός Τύπος έγραφε οτι η Τσέλσι ετοιμάζεται να προσφέρει 150 εκ. ευρώ για τον μέσο των "ροσονέρι". Σταδιακά η φημολογία σταμάτησε, όμως τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο προσκήνιο νέα δημοσιεύματα οτι η Μίλαν σκέφεται να παραχωρήσει τον Κακά το ερχόμενο καλοκαίρι αν η Τσέλσι δώσει 102 εκ. ευρώ.

Ο Σκολάρι απο την πλευρά του, δεν θα έλεγε όχι για την απόκτηση του Κακά, όμως φέτος είναι πιθανό να αποκτήσει τον Ρομπίνιο απο την Ρεάλ, οπότε η υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου της Μίλαν θα πάρει παράταση για το ερχόμενο καλοκαίρι.


TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ