ΚΑΣΕΤΑ GATE

"Θα τον πετούσε έξω με τις κλωτσιές"

"Θα τον πετούσε έξω με τις κλωτσιές"

Ο Νικόλας Πατέρας δεν τοποθετήθηκε επισήμως για τα όσα είπαν Κούγιας και Μπέος, ωστόσο οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του διαψεύδουν όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Επίσημη τοποθέτηση του Νικόλα Πατέρα για τα όσα ειπώθηκαν χθες από Κούγια και Μπέο για τις περίφημες κασέτες δεν υπήρχε, καθώς ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνιζε σε όποιον επικοινωνούσε χθες μαζί του πως "Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο".

Ωστόσο με τους δικούς τους ανθρώπους συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα και όπως σχολίαζαν στη συνέχεια δεν υπήρξε καμία συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο.

Χαρακτηριστικά έλεγαν: "Δεν είναι δυνατόν να άκουγε τον Μπέο, ή οποιονδήποτε άλλον, να του λέει ότι ένας διαιτητής θα σφυρίξει εις βάρος της ομάδας του στο διάστημα της παρουσίας του στην προεδρία του Παναθηναϊκού και απλώς να τον άκουγε... Θα τον είχε πετάξει έξω απ' το γραφείο του με τις κλωτσιές"

Από εκεί και πέρα από το περιβάλλον του Πατέρα σχολίαζαν και την ατάκα του Μπέου προς τον Δαλούκα για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό " πρόσεξε γιατί θα βγει κόσμος που δεν μπορώ να τον ελέγξω..." και υποστήριζαν πως πιθανότατα θα είχε να κάνει με το στοίχημα υπό την έννοια ότι κάποιοι θα έχασαν λεφτά τους από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα.

Σχετικά με τα όσα είπε ο Κούγιας, οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο ότι πράγματι ο Νικόλας Πατέρας δέχθηκε στο γραφείο του τον Κούγια και άκουσαν τη κασέτα μαζί με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να ζητάει τη βοήθεια του και τον Πατέρα να απαντά: " Εγώ δεν μπορώ να παίξω το ρόλο του εισαγγελλέα και να κάνω κάτι, εσύ είσαι νομικός, συνεπώς κάνε ό,τι νομίζεις".

Βέβαια ο Νικόλας Πατέρας όπως έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του δεν θα είχε πρόβλημα να κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ