ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Θα δοκιμάσει ξένους παίκτες

Θα δοκιμάσει ξένους παίκτες
INTIME SPORTS

Δύο ξένους ποδοσφαιριστές αναμένεται να φέρει την Τετάρτη στην Αθήνα ο Εθνικός Αστέρας, προκειμένου να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται στην Καισαριανή οι δοκιμές παικτών στις προπονήσεις του Εθνικού Αστέρα, οι οποίες θα έχουν και νέα πρόσωπα από την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, μετά ενέργειες του προέδρου Βασίλη Αδαμάκη, αναμένονται στην Αθήνα την Τετάρτη δύο ξένοι ποδοσφαιριστές, που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις, ώστε να αξιολογηθούν και να φανεί αν και κατά πόσο αξίζει η ομάδα της Καισαριανής να ασχοληθεί μαζί τους.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή της ομάδας νέων Ανδρέα Σάννη, που συνεχίζει τις δοκιμές, θα τους δει και ανάλογα θα ενημερώσει τον τεχνικό της πρώτης ομάδας Γιάννη Πετράκη.

Στο μεταξύ ο Κώστας Επόγλου, γυμναστής τερματοφυλάκων στην ομάδα της Καισαριανής, φοίτησε στην ειδική σχολή που θέσπισε η ΕΠΟ και πήρε πτυχίο ΟΥΕΦΑ. Ο Επόγλου είναι τώρα γυμναστής τερματοφυλάκων με πτυχίο και ασφαλώς αυτό αποτελεί ένα ακόμη εφόδιο για να συνεχίσει την δουλειά του.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ