ΤΣΕΛΣΙ

Φάμπρεγας: "Θα δοκιμάσει στην Αγγλία ο Γκουαρδιόλα"

Φάμπρεγας: "Θα δοκιμάσει στην Αγγλία ο Γκουαρδιόλα"

Ο Φαμπρέγας αποκάλυψε ότι ο Γκουαρδιόλα θαυμάζει το αγγλικό ποδόσφαιρο και εκτίμησε ότι θα εργαστεί σε αγγλική ομάδα στο μέλλον.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διανύει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου και παρά τις εξαγγελίες των διοικούντων των Βαυαρών ότι θα του το ανανεώσουν, μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Ταυτόχρονα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ισπανό προπονητή να έχει αποφασίσει να εργαστεί στην Premier League.

Είτε στη Μάντσεστερ Σίτι, που παρουσιαζόταν ως φαβορί πριν από λίγο καιρό, είτε στην Τσέλσι, λόγω της πρωτοφανούς αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο, ακόμα και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν δικαιώσει τις προσδοκίες, ο Γκουαρδιόλα έχει πολλούς θαυμαστές.

Τη φημολογία ήρθε να ενισχύσει ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος μίλησε για τον άλλοτε προπονητή του στη Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του ότι μία μέρα θα εργαστεί στην Αγγλία.

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Πεπ θα δοκιμάσει τον εαυτό του στην Premier League μία μέρα. Έχω μιλήσει μαζί του στο παρελθόν και ξέρω ότι του αρέσει πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο" ανέφερε ο Φάμπρεγας, αποφεύγοντας ωστόσο να προσδιορίσει το χρόνο...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ