ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τεστ με Φωστήρα

Τεστ με Φωστήρα
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου θα δώσει την Πέμπτη ο Εθνικός Αστέρας, με τον Νίκο Παντέλη να έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα

Με μια προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο της Καισαριανής, συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα, ενόψει του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Τραορέ, Φραντζεσκί και Βάσι που έχουν άδεια και αναμένονται να επιστρέψουν αργά το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου την Πέμπτη να ενσωματωθούν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι τρεις παίκτες έκαναν Χριστούγεννα στο εξωτερικό με τα οικεία πρόσωπα τους, για αυτό άλλωστε και εξασφάλισαν πάρα πάνω άδεια από τον Νίκο Παντέλη. Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη (15.00) ο Εθνικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Ο Νίκος Παντέλης έτσι θα έχει την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και κυρίως να τεστάρει πρόσωπα, αλλά και αγωνιστικά συστήματα, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ