ΜΙΛΑΝ

Τέσσερις οπαδοί της Ουντινέζε τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τη ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν

AC Milan's goalkeeper Mike Maignan celebrates at the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and AC Milan at the Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, March 8, 2023. The match ended 0-0 with Milan progressing 1-0 on aggregate. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Μάικ Μενιάν @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Η αστυνομία του Ούντινε ανακοίνωσε ότι ταυτοποίησε τέσσερις δράστες για τη ρατσιστική επίθεση στον Μάικ Μενιάν, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Η αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Μίλαν στιγματίστηκε ύστερα από τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Μάικ Μενιάν από οπαδούς των γηπεδούχων, με συνέπεια τη διακοπή του για περίπου δέκα λεπτά.

Οι ιταλικές αρχές γνωστοποίησαν ότι ταυτοποιήθηκαν τέσσερα πράγματα (συνολικά πέντε) και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ τους απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για πέντε χρόνια.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα από την πόλη του Ούντινε και δύο άλλους άνδρες από την ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν μετά από ανάλυση βίντεο από το στάδιο "Bluenergy", όπως ανέφερε η αστυνομία, ενώ τα στοιχεία τους διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα.

Η πρόθεση της Ουντινέζε είναι να αποκλείσει δία βίου τους ενόχους, ενώ η ομάδα έχει τιμωρηθεί ήδη με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ