SERIE A

Serie A: Η Ουντινέζε τιμωρήθηκε με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για τη ρατσιστική επίθεση οπαδών της στον Μενιάν

Ο Μάικ Μενιάν της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αταλάντα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μάικ Μενιάν της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αταλάντα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Με έναν ματς κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η Ουντινέζε, για τη ρατσιστική επίθεση οπαδών της προς τον Μάικ Μενιάν στον εντός έδρας αγώνα με τη Μίλαν.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την Ουντινέζε, με τον αθλητικό δικαστή να τιμωρεί την ιταλική ομάδα με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για τη ρατσιστική επίθεση οπαδών της προς τον Μάικ Μενιάν στο αγώνα κόντρα στη Μίλαν.

Η ποινή έχει άμεση ισχύ, με την Ουντινέζε να καλείται να δώσει την επόμενη αναμέτρηση για τη Serie A χωρίς τον κόσμο της. Αυτή θα είναι στις 3 Φλεβάρη εναντίον της Μόντσα.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της Ουντινέζε έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, απαγορεύοντας δια παντός την παρουσία στο γήπεδο στους δράστες της ρατσιστικής επίθεσης.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ