ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τέσσερις μεταγραφές ο Αστέρας

Τέσσερις μεταγραφές ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση των Καρατζά, Πασά, Παπαθανασίου και Γκούσεφ

Στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε την Τρίτη ο Εθνικός Αστέρας, σε μία προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του.

Συγκεκριμένα, παίκτες της ομάδας της Καισαριανής είναι και επίσημα οι Βασίλης Καρατζάς, Άγης Πασάς, Δημοσθένης Παπαθανασίου και Στέφανος Γκούσεφ.

Οι τρεις πρώτοι είναι γνωστοί στην ομάδα, καθώς ο μεν Καρατζάς συνεχίζει στον Εθνικό Αστέρα, όπου αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ Πασάς και Παπαθανασίου επιστρέφουν στον σύλλογο της Καισαριανής.

Μάλιστα Καρατζάς και Πασάς είχαν ξεκινήσει από την Δευτέρα προπονήσεις, δείχνοντας ότι ουσιαστικά τα είχαν βρει και απέμενε απλά να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, κάτι που τελικά έγινε.

Ο Δήμος Παπαθανασίου επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα αποφασισμένος να συνδράμει από την πλευρά του στην μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει, ενώ ο νεαρός Γκούσεφ (γεννημένος το 1991), αγωνίζεται στην θέση του γκολκίπερ, ξεκίνησε από την Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ στην Καισαριανή ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπου και ανήκει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα της Καισαριανής δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς εξετάζονται με πολύ προσοχή κάποιες ακόμη περιπτώσεις, ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν για την ομάδα οι Λαζούρας, Νταϊφώτης και Ταμπάκης, με τους οποίους προέκυψαν κάποιες διαφωνίες στην οικονομική συμφωνία, αλλά και ο Κάρσος, που είναι πλέον ελεύθεροι να διαπραγματευθούν την ένταξη τους σε άλλη ομάδα.

Τέλος, το πρώτο του φιλικό παιχνίδι δίνει την Τετάρτη ο Εθνικός Αστέρας, που στις 18.00 στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ