ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τερίμ: "Να δείξουμε τον χαρακτήρα που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη"

Ο Φατίχ Τερίμ στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ | 31 Μαρτίου 2024
Ο Φατίχ Τερίμ στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ | 31 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ με δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα με τη Λαμία υποστήριξε πως θα πρέπει η ομάδα του να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο Φατίχ Τερίμ με δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα με τη Λαμία υποστήριξε πως θα πρέπει η ομάδα του να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο Τούρκος τεχνικός είπε στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV:

-Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τις δύο σερί νίκες:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε ως ομάδα, είναι να μην τα παρατάμε και να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει.

Να μην απογοητευόμαστε ποτέ, σε ότι κι αν γίνεται στο γήπεδο, να αντιδρούμε κι αυτό κάθε ημέρα που περνά, μας βοηθάει να γινόμαστε περισσότερο ομάδα.

Ότι και να γίνεται μέσα στο γήπεδο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να βγάζουμε αντίδραση και να επιδιώκουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

-Για το προηγούμενο ματς με τη Λαμία και την ισοπαλία 2-2:

"Ναι όντως, είχαμε χάσει βαθμούς στο γήπεδο μας. Αν κοιτάξουμε όμως όλο το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και βρήκαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά μετά την αποβολή του παίκτη της Λαμίας. Βγάλαμε περισσότερη πίεση, αλλά η Λαμία είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξεις.

Έχει εξαιρετικό επιθετικό transition και γνωρίζουμε τα… σενάρια που μπορούν να προκύψουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που ακόμη κι όταν την πιέζεις αντιδρά καλά και χρειάζεται προσοχή γιατί βγαίνουν με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, παίζουν αρκετά γρήγορα. Σε κάθε ομάδα οφείλουμε να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό και η Λαμία είναι μια από αυτές.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις νίκες μας επί της ΑΕΚ και του Άρη, πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη και θα κάνουμε στο γήπεδο τα πάντα για να τα καταφέρουμε"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ