ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τερίμ για Μπακασέτα: "Είναι ένας σημαντικός παίκτης, ευχαριστούμε τον πρόεδρο για τις κινήσεις που κάνει"

2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού ο Φατίχ Τερίμ δέχτηκε ερώτηση και για τον Τάσο Μπακασέτα τον οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή και ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο για τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και ο Τάσος Μπακασέτας στα πράσινα. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής τον οποίο χαρακτήρισε σημαντικό ποδοσφαιριστή ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

"Ο Μπακασέτας είναι καλός παίκτης. Σημαντικός. Ελπίζω να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Χωρίς την υπογραφή ίσως να μην είναι τόσο καλό να το σχολιάσουμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας για τις κινήσεις που κάνει".

Για το ντέρμπι είπε

"Όπως και να έπαιξαν οι παίκτες είμαι ευχαριστημένος από τη μάχη που έδωσαν. Είναι σπάνιο αυτό. Να παίζουμε με τόσες ελλείψεις. Ήταν πολύ περίεργη βραδιά αλλά χαιρόμαστε".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

"Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και στον πρώτο αγώνα και με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό το να βρούμε αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μας δυναμώνουν ψυχολογικά. Παίξαμε σερί ντέρμπι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ