EURO 2024

Τερίμ: "Εύχομαι να περάσει στο Euro η Ελλάδα και να παίξουμε αντίπαλοι"

UEFA EURO 2024   STOIXIMAN (  / EUROKINISSI)
UEFA EURO 2024 STOIXIMAN ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φατίχ Τερίμ ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων της εκδήλωσης για την παρουσία του Κύπελλου UEFA Euro 2024 για μια ημέρα στη χώρα μας που παρουσιάστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο και πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Stoiximan, επίσημου χορηγού της διοργάνωσης, και στις δηλώσεις του τόνισε πως πιστεύει σε μια πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση και σημείωσε πως θα ήθελε να τεθεί αντίπαλος με την Τουρκία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο καθώς ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης για την παρουσία του Κύπελλου UEFA Euro 2024 για μια ημέρα στη χώρα μας που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Stoiximan, επίσημου χορηγού της διοργάνωσης, και στις δηλώσεις του τόνισε πως πιστεύει σε μια πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση και σημείωσε πως θα ήθελε να τεθεί αντίπαλος με την Τουρκία.

Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Κώστας Γαλανόπουλος, υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan
Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Κώστας Γαλανόπουλος, υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan EUROKINISSI

Ενώ όπως σημείωσε θα είναι και το βράδυ στην OPAP Arena για να δει από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών:

"Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα θα πάω κι εγώ στον αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο του Euro".

Και συνέχισε αναφορικά με το ενδεχόμενο να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία: "Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα playoffs. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν".

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ