ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τερίμ: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια"

Τερίμ: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια"
Ο Φατίχ Τερίμ INTIME SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όμως οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι οι πράσινοι δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τερίμ στην COSMOTE TV: Για το ματς και το πρώτο του ντέρμπι: "Δεν είμαστε ευχαριστημέρνοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ στο γήπεδό μας. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος. Στα ντέρμπι δεν βγαίνει η ποιότητα, αλλά είχαμε καλή μάχη στο γήπεδο.

Έχουμε και οι δυο τις ίδιες πιθανότητες. Δεν θα είναι εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις και μας στεναχώρησε, αλλά έχουμε τις πιθανότητες και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ