ΤΣΕΛΣΙ

Τέρι: "Εφιάλτης το πέναλτι"

Τέρι: "Εφιάλτης το πέναλτι"
Τέρι

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, υποστήριξε ότι το χαμένο του πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Τετάρτη θα τον "κυνηγάει" μια ζωή

" Αισθάνομαι πολύ άσχημα που έχασα το πέναλτι και δεν έδωσα στους φιλάθλους μας, στους συμπαίκτες μου, σε οικογένεια και φίλους την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε ο Τέρι σε δημοσιογράφους των κυριακάτικων φύλλων στην Αγγλία.

"Έχω ξαναζήσει αυτή τη στιγμή πάρα πολλές φορές από την Τετάρτη" είπε ο Τέρι και συνέχισε: " Έχω κοιμηθεί πολύ λίγες ώρες και κάθε φορά ξυπνάω, ελπίζοντας ότι όλα ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Καθώς πλησίαζα για να εκτελέσω το πέναλτι, γνώριζα ότι, εάν πετύχαινα το στόχο μου, θα κερδίζαμε. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα με κυνηγάει μια ζωή. Έχω ξαναδεί τη φάση στην τηλεόραση. Όλος ο κόσμος είδε ότι γλίστρησα και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω".

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς μετά την ήττα της ομάδας του, πρόσθεσε: " Αισθάνομαι ότι απογοήτευσα πολύ κόσμο και αυτό με πληγώνει περισσότερο απ΄ όλα. Δεν ντρέπομαι που έκλαψα. Πρόκειται για ένα τρόπαιο, για το οποίο δούλεψα πάρα πολύ φέτος και πρόκειται για μια αντίδραση που δεν μπορούσα να ελέγξω".




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ