ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Τεράστιας σημασίας νίκη"

Τερεζόπουλος: "Τεράστιας σημασίας νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος εξήρε την εμφάνιση των παικτών του, ζήτησε υπομονή από τον κόσμο και αποθέωσε τον Αριέλ Ιμπαγάσα ύστερα από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δήλωσε:

Είναι μία τεράστια σε σημασία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Το κίνητρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο και η νίκη είναι τεράστιας σημασίας. Όσο για το παιχνίδι ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και το διεκδικεί επί ίσοις όροις. Τα δύο ημίχρονα είναι διαφορετικά. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ. Δεν χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σίγουρα ο Αστέρας έχει ποιοτικούς παίκτες. Είχαμε κάποια προβλήματα στην πλατη της άμυνάς μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ που θα πρέπει να αποφεύγουμε σε τέτοιο επίπεδο. Ο κόσμος ήταν φανταστικός, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή και να μην αγχώνει τους παίκτες. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας έκανε πιο σοφούς.

Όσο ήταν στο 2-1 και δεν το "καθάριζε" ο Πανιώνιος σας προβλημάτισε;

Όταν χάνεις γκολ ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι μπορείς και να δεχτείς. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν απέδωσε όπως θέλουμε, αλλά δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Χάσαμε δύο γκολ που θα μπορούσαν να είχαν μπει και αν μιλάμε για άλλο αποτέλεσμα.

Είδαμε αμυντικά προβλήματα. Οι παίκτες πουλούσαν εύκολα την μπάλα ή τη γύριζαν πίσω. Είναι θέμα απειρίας;

Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αναλύσουμε, αλλά αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Από τη στιγμή που θέλουμε να έχουμε την μπάλα δεν γίνεται να την πουλάμε. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή.

Πόσο δύσκολο είναι να γίνεται κάποιον να κάνει ένα λάθος και στη συνέχεια να πρέπει να επανέλθει αμέσως;

Είναι θέμα πίστης και αυτοπεποίθησης. Είμαστε τεράστιος σύλλογος και είναι τιμή μας που φοράμε αυτό το σήμα. Αυτό μας βοηθάει στο να πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Πόσο βοηθάει ο Ιμπαγάσα και μόνο με την παρουσία του στα αποδυτήρια;

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Ο Αριέλ έδειξε σήμερα ότι είναι ένας τεράστιος παίκτης. Εγώ το να πω κάτι νομίζω ότι θα είναι πολύ φτωχά τα λόγια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ