ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: ''Καθοριστικό ρόλο η αποβολή''

Τερεζόπουλος: ''Καθοριστικό ρόλο η αποβολή''
Τερεζόπουλος INTIME SPORTS

Στη φάση του δεύτερου γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός επί του Πανιωνίου στάθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Ο προπονητής των ''κυανέρυθρων'' είπε αρχικά με το 2-1 σε βάρος της ομάδας του: ''Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός μας είχε κλείσει και με στημένες φάσεις δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν επικίνδυνος. Σιγά σιγά όμως ισορροπήσαμε. Ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις και αν έμπαινε γκολ στο τετ-α-τετ του Φούντα, η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική''.

Πρόσθεσε: ''Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που φαινόταν ότι και πάλι ήμασταν ισορροπημένοι, σε μία αδράνεια στο κέντρο της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω πως είχαμε τα ψυχολογικά αποθέματα να χτυπήσουμε το ματς, αλλά η αποβολή στη φάση του πέναλτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Μετά την απόκρουση ενός πέναλτι οι ομάδες έχουν την ψυχολογία. Εμείς όμως δεχθήκαμε αμέσως το δεύτερο γκολ και εκεί φάνηκε να έχει τελειώσει το παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν. Μειώσαμε, ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες και οπισθοχώρησε. Είχαμε πίστη, αλλά κάποιες λάθος ενέργειες των παικτών μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο''.

Ο Τερεζόπουλος κατέληξε επισημαίνοντας: ''Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Αν συνεχίσουν έτσι θα κερδίσουμε πολλά. Στα παλαιότερα παιχνίδια μακριά από τη Νέα Σμύρνη δεν είχαμε το πάθος που έπρεπε. Σήμερα το είχαμε. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη του''.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ