ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Απόλυτα ικανοποιημένος"

Τερεζόπουλος: "Απόλυτα ικανοποιημένος"

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν και τη Δευτέρα αναχώρησε για το Καρπενήσι με τον προπονητή των "κυανέρυθρων" να στοχεύει πλέον στο μοντάρισμα της ομάδας. Κατατέθηκε ο φάκελος.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου για την περίοδο 2014-15 ολοκληρώθηκε στο Καϊμακτσαλάν και η αποστολή του Ιστορικού αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου και θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο. Κατά την παραμονή της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, η ομάδα του Πανιωνίου θα δώσει φιλικούς αγώνες με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα (22 Ιουλίου) και τον Παναιτωλικό (26 Ιουλίου) πριν επιστρέψει στη βάση της στις 27 Ιουλίου.

Κατά την αναχώρηση από το Καϊμακτσαλάν, ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος δήλωσε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε εδώ. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές, ενώ θέλω φυσικά να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του "Lithos Hotel & Spa" για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και την διάθεσή τους να μας παρέχουν κάθε είδους διευκόλυνση. Πλέον θα μεταβούμε στο Καρπενήσι, όπου και θα δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Superleague με σκοπό να αρχίσει και το μοντάρισμα της ομάδας".

Κατατέθηκε ο φάκελος

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα τελικά οι άνθρωποι του Πανιωνίου κατέθεσαν τον φάκελο προκειμένου να μπει η ομάδα στο άρθρο 106. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά. Δεν υπάρχουν, άλλωστε, και περιθώρια για αρνητική απάντηση, αφού σε αυτή τη περίπτωση η ομάδα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να πάρει φορολογική ενημερότητα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ