STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τεννές: "Μας πάει η Πάτρα"

Τεννές: "Μας πάει η Πάτρα"
INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα έκανε το 2 στα 2 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ο Μπάμπης Τεννές δεν έκρυψε την χαρά του, τονίζοντας πως η Πάτρα έχει αποδειχθεί γούρικη για την ομάδα του.

Ο τεχνικός των "Φαιάκων" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο, ενώ στάθηκε στο πάθος και την συνοχή που έφεραν το τρίποντο.

"Ξέραμε ότι ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με συνοχή. Οι παίκτες του Ατρομήτου ξέρουν ο ένας τον άλλο, παίζουν δυο χρόνια μαζί. Οπότε εμείς για να πάρουμε αποτέλεσμα έπρεπε να βγάλουμε ιδιαίτερο πάθος και να τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη συνοχή σε όλες τις γραμμές μας. Τα πετύχαμε και τα δύο.

Επιλέξαμε να ποντάρουμε στην κόντρα επίθεση. Νομίζω ότι μας βγήκε και με το παραπάνω. Πετύχαμε τρια γκολ με αυτόν τον τρόπο και δεχτήκαμε ένα όταν πια δεν είχε σημασία. Πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα με βλέψεις στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμή η Πάτρα μας πάει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η διαδικασία αποτελεί μεγάλη ταλαιπωρία για όλους. Και για εμάς και για τον κόσμο που έρχεται μέχρι εδώ για να μας βοηθήσει"
, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Δώνης: "Τριάντα τελικές, ένα γκολ!"


Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης έκανε λόγο για ένα απίστευτο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων: "Εγινε ένα τρελό παιχνίδι! Στην διάρκειά του έγιναν απίστευτα πράγματα. Οταν λέω ότι έγιναν απίστευτα πράγματα, εννοώ ότι κάναμε τριάντα τελικές προσπάθειες και βάλαμε ένα γκολ. Χρειάζεται λοιπόν να δουλέψουμε πολύ στα τελειώματα των φάσεων και φυσικά να αποφύγουμε να δεχόμαστε εύκολα γκολ. Αυτό ήθελε να πω όταν μίλησα για απίστευτα πράγματα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματά μας και όπως είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιστεύω θα βρούμε τον δρόμο μας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ