ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Η ομάδα είναι τρόπος ζωής στην πόλη"

Τεννές: "Η ομάδα είναι τρόπος ζωής στην πόλη"
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός είναι τρόπος ζωής για τους κατοίκους του Αγρινίου και το πάθος για την ομάδα είναι απίστευτο, όπως ανέφερε ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος επεσήμανε πως δεν υπάρχει λόγος για να φύγει από τον σύλλογο

Τρόπος ζωής είναι για τους κατοίκους του Αγρινίου ο Παναιτωλικός. Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, μιλώντας για τον θρίαμβο της ανόδου στην Superleague τόνισε πως το πάθος και η δίψα που υπάρχει για τον σύλλογο είναι απίστευτο, καθώς όλοι ασχολούνται με την ομάδα.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας, Φώτη Κωστούλα, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει λόγος για να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στον "NovaΣπορ Fm 94,6":

Για την άνοδο του Παναιτωλικού: " Η δίψα και το πάθος που υπάρχει στον Παναιτωλικό είναι απίστευτα. 34 χρόνια απουσίας από την πρώτη Εθνική είναι πολλά. Η ομάδα είναι τρόπος ζωής στην πόλη. Όλοι ασχολούνται με τον Παναιτωλικό".

Για την ικανότητά του να ανεβάζει ομάδες: " Ειλικρινά η χαρά που παίρνεις κάθε φορά είναι ξεχωριστή. Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, άλλα ήταν καλά και άλλα άσχημα".

Για την διοικητική κατάσταση στην ομάδα: " Υπάρχει ένας πρόεδρος, ο κ. Κωστούλας, ο οποίος νοιάζεται πολύ για την ομάδα. Εάν δείτε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το γήπεδο κλπ, θα καταλάβετε ότι όλα έχουν γίνει με πολύ μεράκι.

Έχει κουλτούρα και φιλοσοφία πολύ διαφορετική, από αυτήν που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο έκτος χρόνος που έχει δώσει πολλά στην ομάδα, αλλά φέτος δικαιώθηκε".

Για το μέλλον του στον σύλλογο: " Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, αλλά βγήκε ο πρόεδρος και είπε ότι συνεχίζουμε. Δεν έχω λόγο να φύγω".

Για την επόμενη χρονιά στη Superleague: " Έχει μεγάλη διαφορά από την κατηγορία που ήμασταν φέτος. Στόχος μας να κάνουμε καλή πορεία καλές εμφανίσεις, αλλά πρέπει να έρθουν αρκετές και ποιοτικές προσθήκες".

Για τις ομάδες Νέων του Παναιτωλικού: " Έχουμε εξαιρετική οργάνωση με 4 γήπεδα για να παίζουν στα τα φυτώριά μας. Έχουμε τις ομάδες U21 και U19, αλλά και άλλες μικρότερες ηλικιακά ομάδες που λειτουργούν, όχι άριστα, αλλά για το επίπεδο που είμαστε στην Ελλάδα, υπέροχα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ