ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Σίτι για να τους αποτρέψουμε την κατάκτηση του τρεμπλ"

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ ήταν χαρούμενος για την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και δήλωσε ότι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τη Μάντσεστερ Σίτι από την κατάκτηση του τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε την Μπράιτον στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αναμετρηθεί με τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στον τελικό του συγκεκριμένου θεσμού.

Ο Τεν Χαχ ήταν χαρούμενος για την πρόκριση των κόκκινων διαβόλων και στις δηλώσεις του μετά το ματς, ανέφερε ότι έξτρα κίνητρο για την ομάδα του είναι να αποτρέψει τους "πολίτες" από την κατάκτηση του τρεμπλ.

Να σημειωθεί ότι στην Αγγλία η μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League είναι η Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον το 1999, ενώ η Σίτι τη σεζόν 2018/19 έκανε εγχώριο τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ).

Οι σκέψεις του για τον τελικό με τη Σίτι: "Θα τα δώσουμε όλα και όταν λέω τα πάντα, τα πάντα. Καταλαβαίνω, φυσικά, τα συναισθήματα των οπαδών της Γιουνάιτεντ σχετικά με αυτό (τον τελικό με τη Σίτι και την αποτροπή από το τρεμπλ).

Θέλουμε να τους δώσουμε αυτή τη νίκη απέναντι στη Σίτι, θέλουμε να δώσουμε στους οπαδούς αυτό το τρόπαιο και μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Δεν είναι εύκολο, είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς μεγάλη ομάδα και παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά τους κερδίσαμε νωρίτερα αυτή τη σεζόν".

Για τον απολογισμό του έως τώρα στη Γιουνάιτεντ: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Ένα τρόπαιο, άλλος ένας τελικός και παλεύουμε για την πρώτη τετράδα. Δεν είναι αρκετό, αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ