ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Οι παίκτες μπορούν να παίξουν fuc@@@ good football, Ρονάλντο και Μαγκουάιρ θα έχουν ρόλο στο μέλλον"

Ο Έρικ Τεν Χαχ
Ο Έρικ Τεν Χαχ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ δήλωσε αμέσως μετά το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ότι οι παίκτες του έδειξαν ότι μπορούν να αποδώσουν εξαιρετικά στο χορτάρι, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που θα έχουν οι Ρονάλντο και Μαγκουάιρ που δεν ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι.

Ο Έρικ Τεν Χαχ ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του έδειξαν τι μπορούν να καταφέρουν και ότι μπορούν να παίξουν "fuc@@@ good football", ενώ τόνισε ότι η επιλογή να αφήσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ στον πάγκο δε σημαίνει απολύτως τίποτα για το μέλλον τους.

"Μπορούμε να μιλήσουμε για την τακτική, αλλά όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία. Αν έχουμε νοοτροπία στο χορτάρι, έχουμε επικοινωνία, έχουμε μαχητικό πνεύμα, ήμασταν μια ομάδα. Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, γιατί μπορούμε να παίξουμε fuc@@@ καλό ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαχ προκαλώντας την έκπληξη των Ρόι Κιν, Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ.

Τέλος για το ότι άφησε στον πάγκο Ρονάλντο και Μαγκουάιρ: "Δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς, θα έχουν ένα ρόλο για το μέλλον. Είπαμε ότι θέλαμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες, το μεταγραφικό παράθυρο δεν έχει τελειώσει και δεν χρειάζεσαι μόνο αριθμούς, αλλά και ποιότητα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ