ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Ο προπονητής είναι σαν υπουργός, έχεις ευθύνη για όλα"

Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Φούλαμ | 24 Φεβρουαρίου 2024
Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Φούλαμ | 24 Φεβρουαρίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Οι φήμες που θέλουν τη νέα διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χτενίζει την αγορά για προπονητές, δεν αγγίζουν τον Έρικ τεν Χαχ, με τον Ολλανδό να αναφέρεται στις σκέψεις του για τη νέα σεζόν και την ανάγκη απόκτησης επιθετικού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζει όλες τις επιλογές της για τη θέση του προπονητή, από τη στιγμή που ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, είναι πλέον στο τιμόνι της, ωστόσο ο Έρικ τεν Χαχ όχι μόνο δεν αισθάνεται ανασφάλεια στον πάγκο της ομάδας αλλά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα περί παραμονής.

Αυτό το έκανε μέσω συνέντευξης Τύπου, με τον Ολλανδό να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να αναφέρεται στη στενή συνεργασία που έχει με τη διοίκηση και την ανάγκη των κόκκινων διαβόλων να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

"Θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Ως προπονητής, είναι σαν να είσαι υπουργός. Δεν έχεις κάτι στα χέρια σου αλλά στο τέλος της μέρας θα πρέπει να το αποδεχτείς αυτό. Είσαι υπεύθυνος για τα πάντα, είμαι εντάξει με αυτή την κατάσταση.

Όπως έχω πει στο παρελθόν, συνεργάζομαι πολύ στενά με τη νέα ιδιοκτησία. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο δουλεύω εδώ, είναι όλα τέλεια. Είμαι χαρούμενος αλλά θέλουμε να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να είμαστε επιτυχημένοι.

Το πλάνο της ομάδας είναι έτοιμο αλλά θα πρέπει να το εκτελέσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, ο οποίος οδεύει προς τη συμπλήρωση μίας διετίας στο "Ολντ Τράφορντ", για να προσθέσει για τον σέντερ φορ:

"Θα ήταν χρήσιμη η προσθήκη ενός αποδεδειγμένου σκόρερ. Χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές, ώστε να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, φέτος δεν είχαμε τόσες επιλογές σε κάποιες θέσεις.

Υπήρχε πρόβλημα στη θέση του στράικερ και του αριστερού μπακ και αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ