ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Η Σεβίλλη το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ικανός γκολκίπερ ο Ντε Χέα"

Ο Έρικ Τεν Χαχ στο παιχνίδι ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Έρικ Τεν Χαχ στο παιχνίδι ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2023 AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Έρικ Τεν Χαχ μετά τον βαρύ αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη μίλησε για την έλλειψη χαρακτήρα από την ομάδα του, ενώ υπερασπίστηκε τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-0 από τη Σεβίλλη και αποκλείστηκε με βαρύ τρόπο στα προημιτελικά του Europa League. Τα λάθη του Μαγκουάιρ και του Ντε Χέα μάλιστα ήταν καταδικαστικά για τους κόκκινους διαβόλους.

Ο Έρικ Τεν Χαχ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στην έλλειψη χαρακτήρα από την ομάδα του, τονίζοντας πως το κλαμπ από την Ανδαλουσία το ήθελε περισσότερο.

"Πρέπει να παραδεχθούμε ότι απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Εάν θες να κατακτήσεις τίτλους και να είσαι επιτυχημένος πρέπει να έχεις χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε πάθος και επιθυμία. Η Σεβίλλη το ήθελε περισσότερο και αυτό δεν γίνεται, είναι απαράδεκτο" δήλωσε.

Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής υπερασπίστηκε τον Ντε Χέα, παρά το λάθος του: "Είναι εκείνος με τα περισσότερα clean sheets στην Premier League και αυτό δείχνει πως είναι ένας ικανός τερματοφύλακας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ