ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Γίγαντας ο Ρονάλντο, φυσικά και τον θέλω στην Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της νέας αγωνιστικής σεζόν θα έχει μέσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον νέο προπονητή της Έρικ τεν Χαχ να ξεκαθαρίζει με συνέντευξή του σε ολλανδικό μέσο πως θέλει να παραμείνει ο Πορτογάλος στους κόκκινους διαβόλους.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Premier League μετά από 12 χρόνια όχι μόνο δεν συνδυάστηκε με κάποιον τίτλο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το φινάλε βρήκε τους κόκκινους διαβόλους να αποτυγχάνουν σε όλα τα μέτωπα και να μένουν εκτός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την καθόλα προβληματική εικόνα της ομάδας σε αρκετά παιχνίδια είχε φέρει ψιθύρους για ενδεχόμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Ολντ Τράφορντ, όμως τα συγκεκριμένα σενάρια μοιάζουν να απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η πρώτη τοποθέτηση του Έρικ τεν Χαχ αναφορικά με τον "CR7", με το νέο προπονητή της Γιουνάιτεντ να παραχωρεί συνέντευξη στην ολλανδική "Telegraph" και όχι μόνο να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον 37χρονο σούπερ σταρ αλλά να ξεκαθαρίζει πως τον θέλει στην ομάδα που θα χτίσει τη νέα σεζόν.

"Ο Ρονάλντο είναι γίγαντας για όλα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα και για το πόσο φιλόδοξος είναι. Φυσικά και θέλω να κρατήσω τον Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι πολύ σημαντικός για αυτό το σύλλογο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως δύο ημέρες νωρίτερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκθείασε τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως η δουλειά του στον Άγιαξ ήταν εξαιρετική και ότι θα έπρεπε να του δώσουν χρόνο για να φανεί το έργο του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ