ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Ο Τεν Χαχ έκανε εξαιρετική δουλειά στον Άγιαξ, είμαστε ενθουσιασμένοι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουότφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γουότφορντ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκθείασε τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, τονίζοντας πως η δουλειά του στον Άγιαξ ήταν εξαιρετική, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να του δώσουν χρόνο.

Η φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική, δεδομένου ότι η ομάδα έμεινε από νωρίς εκτός από τη μάχη της διεκδίκησης των τίτλων.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει, με τον Έρικ τεν Χαχ να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τον σύλλογο στο επίπεδο που ήταν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην αποπληκτική συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της ομάδας εκθείασε τον Δανό τεχνικό, τονίζοντας πως η δουλειά του στον Άγιαξ ήταν εξαιρετική.

"Αυτό που ξέρω για εκείνον είναι ότι έκανε εξαιρετική δουλειά στον Άγιαξ και ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής. Πρέπει όμως, να του δώσουμε χρόνο.

Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν με τον τρόπο που θέλει. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, όχι μόνο ως παίκτες, αλλά και ως οπαδοί. Του εύχομαι τα καλύτερα και ας πιστέψουμε ότι την επόμενη χρονιά θα κερδίσουμε τρόπαια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ