ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Εκπληκτική η δουλειά του Κλοπ στην Λίβερπουλ, δεν είναι καλό για την Premier το ότι φεύγει"

Ο Έρικ τεν Χαχ σε ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ | 22 Αυγούστου 2022
Ο Έρικ τεν Χαχ σε ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ | 22 Αυγούστου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αφήσει την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν έχει ισχυρό αντίκτυπο όχι μόνο στους ρεντς αλλά σε όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο, με τον Έρικ τεν Χαχ να υποστηρίζει πως η αποχώρησή του δεν είναι καλή για την Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν από την Λίβερπουλ έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της και το γεγονός αυτό αποτελεί την Παρασκευή (26/01) το Νο 1 θέμα συζήτησης στο Νησί, με σύσσωμο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας να καταθέτει την άποψή του για το επικείμενο διαζύγιο.

Θέση για το διαζύγιο του Γερμανού με τους ρεντς δεν πήραν μόνο άνθρωποι που έχουν συνδεθεί με τους ρεντς αλλά και εκείνοι που βρίσκονται στην... απέναντι όχθη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Έρικ τεν Χαχ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της αιώνιας αντιπάλου της Λίβερπουλ, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τις ραγδαίες εξελίξεις στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και δεν δίστασε να εκφράσει το θαυμασμό του για τα όσα πέτυχε ο Γερμανός στα 9 χρόνια παρουσίας στον πάγκο.

"Δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει. Άφησε εποχή, έχτισε το σύλλογο και τον έφερε πίσω εκεί που ανήκει. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, έκανε εκπληκτική δουλειά", τόνισε αρχικά ο Ολλανδός, για να προσθέσει με νόημα:

"Μπορώ να κατανοήσω αυτό που είπε, ότι έχει ξεμείνει από ενέργεια. Εννέα χρόνια είναι μεγάλο διάστημα και σε αυτή την περίοδο κατάφερε να πετύχει στόχους. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην Premier League σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της ομάδας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ