ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Αυτή η Γιουνάιτεντ θέλει να γράψει τη δική της ιστορία"

Ο Έρικ τεν Χαχ με το τρόπαιο του League Cup
Ο Έρικ τεν Χαχ με το τρόπαιο του League Cup © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ μετά την κατάκτηση του League Cup μίλησε για το ρίσκο που πήρε όταν ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε επίσης, ότι η ομάδα του θέλει να γράψει τη δική της ιστορία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα τρόπαια από το 2017 και την εποχή Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς επικράτησε με το 2-0 απέναντι στη Νιούκαστλ στο "Γουέμπλεϊ" στον τελικό του League Cup.

Ο Έρικ τεν Χαχ που πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" τόνισε πως η ομάδα του θέλει να αφήσει στο ποδόσφαιρο τη δική της κληρονομιά, αλλά και να γράψει ιστορία.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν είχε πάρει ρίσκο όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, είπε χαρακτηριστικά "Ίσως ήταν ρίσκο, αλλά κοίτα, είμαι λίγο πεισματάρης.

Απλώς αγαπώ τη Γιουνάιτεντ. Όταν βλέπω τις φανέλες μας, όταν βλέπω το δέσιμο με τους οπαδούς, όταν βλέπω το Ολντ Τράφορντ, όταν βλέπω την κληρονομιά που άφησε ο Σερ Άλεξ, τόσοι πολλοί παίκτες, μεγάλοι παίκτες αναπτύχθηκαν στις ομάδες της Γιουνάιτεντ, είναι εντυπωσιακό και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο.

Αυτή η ομάδα θέλει να γράψει τη δική της ιστορία και να αφήσει τη δική της κληρονομιά. Όταν ήρθε αυτή η ευκαιρία, είπα ότι αυτός είναι ο κατάλληλος σύλλογος για μένα, θέλω να γίνω μέρος του.

Κάθε Κύπελλο είναι μεγάλο, αυτό σημαίνει ότι έχω δει τους τελευταίους μήνες και εβδομάδες στην Αγγλία, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον σύλλογό μας, στο επιτελείο μας, στους παίκτες μας, πώς έχουν βιώσει μάχες σε αυτό το Κύπελλο. Είναι μεγάλη νίκη.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για άλλη μια φορά πρέπει να αποτελέσει έμπνευση. Θα βοηθήσει και θα φέρει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση, αρκεί να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά πράγματα, να συνεχίσετε να δουλεύετε για το δέσιμο με τους οπαδούς και τότε μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ