ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με τον Ρονάλντο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, έστειλε ακόμη ένα μήνυμα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνοντας πως ανυπομονεί να αρχίσει να δουλεύει μαζί του.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο, ειδικά μετά την φετινή άσχημη σεζόν των κόκκινων διαβόλων και την γενικότερη προβληματική εικόνα της ομάδας.

Υπάρχει ελπίδα για βελτίωση τη νέα χρονιά, κυρίως εξαιτίας της άφιξης του Έρικ Τεν Χαχ, του προπονητή του Άγιαξ από το 2017. Ο 52χρονος Ολλανδός προπονητής πριν από λίγες μέρες είχε διαβεβαιώσει πως θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ που θα χτίσει.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι του Άγιαξ, ο Τεν Χαχ γι' ακόμη μία φορά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ: "Ναι, ο Κριστιάνο είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και πραγματικός νικητής. Έτσι, δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω τη δουλειά μαζί του".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων. Έχει σκοράρει 24 παιχνίδια, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ