ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Τέμπας: "Θα ήθελα να ξαναδώ τον Κριστιάνο στη La Liga, θα πρέπει να κάνει χώρο η Ατλέτικο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ AP IMAGES

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, μίλησε για τον ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ισπανικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρακολούθησε το φιλικό με τη Ρέξαμ. Ωστόσο, ο CR7 επιμένει να θέλει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Μία από τις ομάδες που συνεχίζονται να ακούγονται για τον Ρονάλντο είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, ανέφερε πως θα ήθελε να δει επιστροφή του Πορτογάλου στην Ισπανία, αλλά οι κολτσονέρος θα πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις ή αποδεσμεύσεις.

"Θα ήθελα να δω ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη La Liga. Δεν γνωρίζω εάν είναι εφικτό ή όχι από την Ατλέτκο. Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες αναχωρήσεις. Για να πάρεις έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου, πρέπει να κάνεις χώρο" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ