ΠΙΕΡΙΚΟΣ

"Τέλος" το ποδόσφαιρο για Σαμαρά

"Τέλος" το ποδόσφαιρο για Σαμαρά
INTIME SPORTS

Αναγκασμένος να θέσει τέρμα πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω προβλήματος υγείας είναι ο Γιάννης Σαμαράς.

Αναγκασμένος να θέσει τέρμα πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω προβλήματος υγείας είναι ο Γιάννης Σαμαράς, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κατερίνη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 27χρονος δεξιός μπακ χαφ μαζί με όλους τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού στο Εργαστήριο Αθλητιατρικής ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, πρέπει να σταματήσει άμεσα το ποδόσφαιρο γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας το οποίο μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, πιθανότατα προϋπήρχε, αλλά δεν είχε μέχρι τώρα εντοπιστεί, καθώς συνήθως οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές, ειδικά στις ομάδες μικρότερων κατηγοριών, δεν είναι λεπτομερείς.

Από εκεί και πέρα, τον Χρήστο Ηλιάδη, επέλεξε ο Γιώργος Χατζάρας για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, ολοκληρώνοντας έτσι τη στελέχωση του τεχνικού τιμ του Πιερικού. Ο Χρήστος Ηλιάδης, έπιασε άμεσα δουλειά, προπονώντας τους Γουμάγια, Καρακούτση και Τσιντώτα.

Επίσης, την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Μαρσέλο Πέντα στον Πιερικό. Ο Αργεντινός μέσος που συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, θα είναι και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δείγμα ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τέλος, παίκτης του Πιερικού για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Νίκος Μήτρου. Ο 26χρονος αριστερός μέσος προπονείται ήδη με τον σύλλογο, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα, Αίαντα Σαλαμίνας, Λαμία και Καστοριά.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ