STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τέλος στο πρωτάθλημα-δράμα

Τέλος στο πρωτάθλημα-δράμα
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΕΚ

Η λίγκα-δράμα έληξε με επεισόδια, τραυματισμούς & προσευχές. Δυστυχώς υπάρχουν και πλέι-οφ (v)

Το φινάλε του πρωταθλήματος ήταν γεμάτο μικρές και μεγάλες τραγωδίες. Ξύλο, επεισόδια, τραυματισμοί και δακρυγόνα έξω από το Καραϊσκάκης, συμπλοκές στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και ΜΑΤ, ενώ το μεσημέρι είχε προηγηθεί συλλαλητήριο στη Ν.Φιλαλδέφεια, ένας σοβαρός τραυματισμός του Ντιέ στον αγώνα της Καβάλας με τον Πανιώνιο και το σκηνικό έμοιαζε με αυτό που λένε "ελληνικό δράμα".
Στο Φάληρο τα πράγματα μύριζαν μπαρούτι έξω από το γήπεδο όταν συγκρούστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, που έγιναν αισθητά και εντός του αγωνιστικού χώρου. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική για τον κόσμο στην εξέδρα και τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και στο 19΄ο διαιτητής Ντάκος διέκοψε για δέκα λεπτά το παιχνίδι.

Από τα επεισόδια ένας οπαδός του Ολυμπιακού έπαθε σοβαρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίες είναι και δύο αστυνομικοί.

Το τοπίο έξω από το γήπεδο θύμιζε "βομβαρδισμό στη Βαγδάτη" καθώς στις αψιμαχίες χούλιγκαν-ΜΑΤ τα αντικείμενα έπεσαν βροχή.

Ηφαίστειο η ΑΕΚ

Στο ΟΑΚΑ δεν έπεσαν δακρυγόνα, υπήρξε όμως τρομερή ένταση στις εξέδρες, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να αποδοκιμάζουν τον πρόεδρο Στ. Αδαμίδη, που αποχώρησε από το γήπεδο. Νωρίτερα το μεσημέρι περίπου 1000 οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν συλλαλλητήριο στη Ν.Φιλαδλέλφεια.

Η έναταση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι πολύ μεγάλη. Ο Σκόκο, που μπήκε σαν αλλαγή αποδοκιμάστηκε από μερίδα των οπαδών, που προκάλεσαν την αντίδραση των υπολοίπων οι οποίοι χειροκρότησαν τον Αργεντίνο!

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μοιάζουν ολότελα απρόβλεπτες, καθώς είναι προφανές ότι έχει χαθεί ο έλεγχος και ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το άμεσο μέλλον.

Ο τραυματισμός του Ντιέ

Στην Καβάλα η ανάσα όλων κόπηκε στο 59 όταν η μπάλα από φάουλ του Μπάλαμπαν βρήκε τον Σερζ Ντιέ στο πρόσωπο, που έπεσε στο χορτάρι. Ο γιατρός που έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες διαπίστωσε ότι ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του!

Κόκκινο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ

Και μέσα σ' όλα, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε και στα Γιάννινα, αναδείχθηκε (και τυπικά) Πρωταθλητής, συμπληρώθηκε το σκηνικό των πλέι-οφ, η κλήρωση των οποίων γίνεται την Δευτέρα (ξεκινούν την Τετάρτη 28/4).

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στον Άρη, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα καθώς μπαίνουν επικεφαλής στη βαθμολογία με 4β. Ο ΠΑΟΚ έχει 3β, η ΑΕΚ 1β και ο Άρης κανέναν.

Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός

Στην Β Εθνική, υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, παρά τη νίκη του στη Λάρισα, καθώς η Ξάνθη αν και ισοφαρίστηκε (!) στο Καυτατζόγλειο σε 2-2, νίκησε τον Ηρακλή με 2-4!

Το ...στιγμιότυπο που έκλεψε την παράσταση ήταν η προσευχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστου Πανόπουλου, στον ύψιστο...

Η ομάδα της Λειβαδιάς ακολούθησε τον δρόμο του Πανθρακικού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Video με τα επεισόδια σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη:






































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ