ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τέλος Παυλής και Χαλούλος

Τέλος Παυλής και Χαλούλος
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελούν από τον Εθνικό Αστέρα οι Μιχάλης Παυλής και Δημήτρης Χαλούλος, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες

Οι αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Αστέρα ξεκίνησαν, καθώς από την Δευτέρα παρελθόν αποτελούν από την ομάδα της Καισαριανής, οι Μιχάλης Παυλής και Δημήτρης Χαλούλος. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχαν και τις τελικές επαφές με τους υπεύθυνους της ομάδας, επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλα και υπέγραψαν την λύση των συμβολαίων τους.

Ο Μιχάλης Παυλής θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, από όπου είχε αποκτηθεί δανεικός, ενώ ο Δημήτρης Χαλούλος στον Λεβαδειακό, όπου και ανήκει, αφού και αυτός είχε έρθει το καλοκαίρι δανεικός στην ομάδα της Καισαριανής.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται στις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν 1-2 ακόμη αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, κάτι που θα εξαρτηθεί από την συνάντηση που θα έχουν οι διοικούντες με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παντέλη.

Στο μεταξύ οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο ρεπό που είχαν λόγω των Χριστουγέννων, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα επίπονο αλλά ο Παντέλης να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά όλων των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους παίκτες του να επιστρέφουν χωρίς πρόσθετα κιλά και τους συγχάρηκε για μία ακόμη φορά, ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στους ίδιους ρυθμούς, αφού η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ