ΑΕΛ

Τέλος ο Ταυλαρίδης από την ΑΕΛ μετά την ήττα από την Καρδίτσα

Ο Στάθης Ταυλαρίδης στο Ιωνικός - Τρίκαλα
Ο Στάθης Ταυλαρίδης EUROKINISSI SPORTS

Η εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ από την Καρδίτσα έφερε αλλαγές στους "βυσσινί". Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο μέχρι πρότινος ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του στην διοίκηση.

Η εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ από την Αναγέννηση Καρδίτσας στην επανέναρξη της Super League 2 έφερε αλλαγές στους "βυσσινί". Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής, Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του στην διοίκηση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Νταβέλης, την έκανε δεκτή.

Μια ημέρα πριν, η ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την δυναμική παρουσία του, για να ακολουθήσουν "βέλη" προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μεταξύ άλλων, τονίστηκε πως ήττα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από τη φιλοξενούμενη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, προσβάλει την ιστορία μας και τις προσπάθειες που με τεράστιες θυσίες καταβάλουμε ως νέα διοίκηση, από το καλοκαίρι του 2022.

Η ανευθυνότητα, η επιπολαιότητα και το έλλειμα επαγγελματισμού, δεν γίνεται να έχουν θέση στη σημερινή ΑΕΛ. Θα αναζητηθούν ευθύνες σε όλα τα επίπεδα.

Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή και θα πρέπει με σύνεση και στρατηγικές κινήσεις ουσίας, να απαλλάξουμε την ομάδα μας το ταχύτερο, από την πιο βρώμικη επαγγελματική κατηγορία της Ευρώπης που λέγεται SL2 .

Δυστυχώς κάποια στελέχη μας για πολλοστή φορά αποδεικνύονται κατώτερα των περιστάσεων. Όποια απόφαση και εάν ληφθεί θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένη".

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ